Десислава Трифонова от ГЕРБ обяви, че продължаваме да плащаме с

...
Десислава Трифонова от ГЕРБ обяви, че продължаваме да плащаме с
Коментари Харесай

Борисов се подигра на Петков и бутна с лакът Добрев: Може ли да запишем отначало

Десислава Трифонова от ГЕРБ разгласи, че продължаваме да плащаме с 1 лева от горната страна над цената, на която би трябвало да се продават горивата у нас.

Делян Добрев сподели графика, която разкрива разликата сред цената на двата сорта нефт " Брент " и " Урал ". Преди войната разлика сред двата сорта съвсем не е имало, а от началото на войната " Урал " е с 40% по-ниска цена.

" За това приказваме, че ни мамят с цената на горивата. Защото " Лукойл " преработва нефт от сорта " Урал ", а не " Брент ". Затова твърдим, че има разлика в цената, която е повече от 1 лева ", сподели той.

В залата влезе Бойко Борисов, който реши да се пошегува с Кирил Петков. Лидерът на ГЕРБ първо побутна с лакът Делян Добрев, като се обърна към него с думите " Не се бутай ", а по-късно се обърна към публицистите с " Можем ли да запишем изначало ".

" Предлагаме страната в лицето на БЕХ да конкурира " Литаско ". Тогава крайната стойност на бензиностанциите ще бъде на 2,50. Не нарушаваме конкуренцията. " Литаско " да си продава за 3,50 лева Държавата може да преработи за 10-20 стотинки в " Лукойл Нефтохим " петрола " Урал ", да го продава за 2,50 лева и отново да е на облага ", сподели още Добрев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР