Десислава Радева постоянно се забърква в скандали. Най-често тя си

...
Десислава Радева постоянно се забърква в скандали. Най-често тя си
Коментари Харесай

Този Път Наистина Успя! Деси Радева Опули Цял Свят С Този Тотален Гаф! Ето Снимки! Първата Дама Е

Десислава Радева непрекъснато се забърква в кавги. Най-често тя си навлича гнева на критиците поради метода си обличане. Но макар гневните мнения, първата дама отхвърля да си наеме стилист и сортира сама тоалетите си.

Тя не пропуща мотив да блесне до брачна половинка си. И за разлика от предшественичката си Юлияна Плевнелиева, Десислава Радева е неразделно до брачна половинка си. Последната даже се уреди със личен кабинет в президентството и на процедура тя е непрекъснато до президента.

Генерал Деси, както я назовават, съпровожда половинката си и на визитите му отвън страната. Тя пътува с президента до Азербайджан, където той се срещна с сътрудника си Илхам Алиев. На срещата участва и първата дама на Азербайджан – Мехрибан Алиева.

За визитата Десислава Радева още веднъж подбра извънредно несъответствуващ тоалет. Този път тя заложи на дълъг черен панталон, риза в бляскав червен цвят и сако с флорални претекстове.

Определено и този път брачната половинка на президента не се е справила по никакъв начин добре с подбора на облекла и най-много с подбора на сакото и ризата. И на двете облекла шарките са несъответствуващи за сходно събитие.



Първата дама на Азербайджан явно се е справила по-добре с подбора на облекло, разясняват стилните критици. Те недоумяват за какво първата ни дама настойчиво отхвърля да си наеме стилист. Още повече, че има потребност от подобен, написа Пик.

Десислава Радева си навлече гнева на стилните критици и с избора на тоалети за визитата на Румен Радев в Съединени американски щати.

Но най-запомнящият се гаф от визитата й там са откритите обувки. Мелания Тръмп изпаднала в потрес, откакто видяла обувките на нашенката. Първата дама на Съединени американски щати отказала да се снима до нея. В последния миг тя съумяла да уреди Радева с обувките на служителка от Белия дом, с които тя да театралничи за фотосите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР