ДесиСлава няма време да опровергава измислиците, че малко преди Коледа

...
ДесиСлава няма време да опровергава измислиците, че малко преди Коледа
Коментари Харесай

ДесиСлава и Благой готвят бляскав рожден ден на сина си

ДесиСлава няма време да опровергава измислиците, че малко преди Коледа се е разделила с бащата на детето си Благой Найденов, тъй като готви блестящ рожден ден за сина си. Това оповестиха пред Hotnews.bg близки до изпълнителката. „ Тя е 23 години в този отрасъл, чувала е всичко за себе си, само че в този момент има други приоритети-утре синът й Борис става на една година и ще получи неповторимо парти”, обясниха родственици на изпълнителката. Тя към този момент е наела компания, която да се погрижи купона да бъде паметен в прелестна конюнктура, доста посетители и тематични дарове.



Хлапето щяла да бъде ненадейно с няколко аниматори, маскирани като приказни герои и огромна торта в синьо. Борис е прекомерно дребен, с цел да схваща какво тъкмо се случва, само че родителите му се вълнуват и поради него. Те желаят всичко да бъде съвършено за първия рожден ден на наследника си, а в подготовката е включен и синът на ДесиСлава Майки, който ще дава отговор за логистичната поддръжка на купона.

ДесиСлава и Благой станаха родители на 28.12.2017 година, а няколко месеца по-късно се появиха и първите фрагменти на дребното момче. Вчера ДесиСлава и Благой още веднъж пуснаха по едно и също време кадър на Борис до елхата, облечен като джудже на Дядо Коледа. Фенове на певицата са безапелационни, че той й е одрал кожата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР