Десислава Иванчева, бившата кметица на район Младост, пристигна в сливенския

...
Десислава Иванчева, бившата кметица на район Младост, пристигна в сливенския
Коментари Харесай

Десислава Иванчева пред затвора: Хора, помагайте, който с каквото може

Десислава Иванчева, някогашната кметица на регион " Младост ", дойде в сливенския затвор, където ще излежи 6-годишната си присъда. Тя бе задържана тази заран в дома си и разгласява малко видео в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин тя се сбогува с 1-годишното си бебе. 

Иванчева беше задържана през 2018 година, поради рушвет от 75 хиляди евро. През 2021 година бе освободена под гаранция, а през 2020 година присъдата ѝ бе понижена от 20 на 6 година Тази заран тя беше арестувана още веднъж и научи, че ще би трябвало да прекара идващите 6 години в женския затвор. 



При идването си пред институцията Десислава прикани: „ Хора, помагайте, който с каквото може. Нека се зададат въпроси - „ Може ли върху отчет на Антон Славчев да се образува наказателно дело, без сигнал ”, съобщи тя пред камерата на Нова телевизия.



Бившата кметица на софийския регион „ Младост “ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров, дефинитивно са наказани за корупция - това бе решението на Върховния касационен съд. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР