Десислава Атанасова заяви по Бтв , че Кирил Петков многократно

...
Десислава Атанасова заяви по Бтв , че Кирил Петков многократно
Коментари Харесай

Десислава Атанасова:Хората нямат доверие

Десислава Атанасова съобщи по Бтв, че Кирил Петков неведнъж е лъгал, в това число и Конституционният съд, и президентът. „ Правителството не купува машини. ЦИК е самостоятелен държавен орган. В нея участват всички представители на парламентарно преставени партии, в това число на Демократична България, Българска социалистическа партия, „ Воля " и така нататък Какво отношение има държавното управление с изключение на да обезпечи финансово изборите? Прави се социална поръчка, прави се обществено разискване, което въобще не рефлектира върху решения на Министерски съвет или Народното събрание. "

Българският народ финансира по едно и също време с машинното гласоподаване и печатане на милиони бюлетини, добави Атанасова. „ Тогава на кое имаме повече доверие? Очевидно на бюлетината, откакто такива са текстовете на Изборния кодекс. Не мога да схвана каква е тази нервност - напущат Народното събрание? България е в толкоз съществени рецесии - нямаме бюджет, нямаме държавно управление, имаме съвсем политическа рецесия, на 300 км се води война, не приказваме за приходите, не приказваме за мигранска рецесия. Вчера Демократична България не бяха в залата ядосани поради вълшебната флашка? Какви са тези евроатлантици? Неаргументирано е това, което се случва ".

За една нощ беше гласуван Изборният кодекс, с който да се гласоподава напълно с машини, добави Атанасова. „ Ние в този момент предлагаме да се даде опция на българските жители да изберат по какъв начин да гласоподават - с машини, или с хартия. Трябва изборът народна власт да се брани. Нашата политическа партия е първа с помощта на вота на българските жители - без флашки, с флашки, с хартии, по всевъзможен метод. Хората нямат доверие. Ние не се съмняваме в себе си, тъй като каквито задължения сме поели, ние ги изпълняваме ".

Казвам, че българските жители се съмняват в само машинното гласоподаване - кой генерира кода, кой държи флашките, безапелационна е Атанасова. „ А бюлетините, които се отпечатват, се отпечатват по поръчка на Българска народна банка, те са предпазени. Как може да осъществиш правосъден надзор над тази флашка? Не можете. Бюлетините, които се броят, могат да бъдат преброени наново ".

От друга страна Атанас Атанасов, сподели че въвеждането единствено на машинно гласоподаване е дело на Бойко Борисов и Корнелия Нинова. „ Нещо се случи - на 180 градуса се обърнаха и Борисов, и Нинова. Въпросът е за какво желаят хартията. Защо организираха тази нощ на хартиените бюлетини? Всички са безапелационни за това, че би трябвало да бъде непокътнат единствено машинния избор, тъй като когато я няма хартията разко понижават недействителните гласове и изчезват подправените протоколи. Те по тази причина се борят да се върнат още веднъж в това време, където да вършат каквото си желаят ".

Наистина на дневен ред в този момент е Изборният кодекс, ние настояваме вносителят на законопроекта госпожа Нинова да го отдръпна, съобщи Атанасов. „ По тъмни доби пропута всички тези промени. "

Ако в сряда се внесе за гледане Изборния кодекс, ние ще влезем в пленарна зала и ще се борим за всеки един текст, безапелационен е Атанасов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР