Деси Цонева, вторият й съпруг Явор и синът й Яни

...
Деси Цонева, вторият й съпруг Явор и синът й Яни
Коментари Харесай

Деси Цонева: Болестта на баба се отключи от смъртта на татко

Деси Цонева, вторият й брачен партньор Явор и синът й Яни от първия й брак с Янчо Таков-син са на дълга почивка в къщата си във Варна. В навечерието на рождения ден на починалия й татко - именития водещ Димитър Цонев, Деси призна, че " го сънува съвсем всяка нощ ". 

Телевизионерката " по завещание " довери още, че не можела " да пусне татко си " и най-малко " три пъти седмично " той й се явявал насън. " Говоря с него в съня си, държи ме за ръка, дори по някакъв метод чувствам допира му ", описа щерката на Димитър Цонев.По думите й гибелта на татко й се отразила доста зле на здравето на баба й – тв говорителката легенда от златните години на Българска национална телевизия Анахид Тачева, която от години живее в Ню Йорк.

" Мисля, че заболяването на баба се отключи от гибелта на баща. Двамата имаха доста мощна връзка. Точно тогава и вуйна ми Теодора направи следващия опит за самоубийство. Но в този момент баба ми е добре. За нея се грижи най-малката й щерка, вуйна ми Ани. Баба ми е в особено здравно заведение, получава най-хубавите грижи, които й се поставят. Чуваме се по фейса, тя се радва на дребната, помни и името й, което е учудващо, само че обстановката е такава, че към този момент не може да се грижи за себе си ", повдигна завесата над фамилните секрети Деси Цонева.

" В момента, в който баща умря, ние бяхме дружно, искахме да отпразнуваме рождения ден на брат ми, тъй като ни бяха споделили, че положението на татко ми е леко усъвършенствано. Бяхме в столичен мол, взех решение да си направя маникюр, сложих си един черен лак... Майка ми беше на открито, обадили й се по телефона, тя ми сподели: " Баща ти умря ", и аз паднах на улицата ", спомня си този черен ден внучката на колоса Коста Цонев.

" Баща ми беше всичко за мен! Той беше необикновен татко. Невероятен брачен партньор. Невероятен наследник. И доста добър човек ", просълзява се и до момента някогашната снаха на Янчо Таков.Тя разкри, че цялото семейство са прекарали неотдавна Covid, само че за наслада - леко, " тъй като сме имунизирани ", разясни Деси Цонева.

" Синът ми непрестанно се разхожда с внучето на Богдана Карадочева по основната улица на Варна, деца са още, кой може да ги спре, и несъмнено по този начин се е заразил ", позволява дъщерята на Димитър Цонев. Деси Цонева се похвали, че кракът й, който тя травмира неотдавна, към този момент е добре и даже в този момент се престрашила да излезе на работен ангажимент на високи токчета, написа " България Днес ".

" Не травмирам този крайник за първи път. Имах интервенция на кокалчетата, която е козметична по принцип, само че ритнах столчето на детето и повредих здрава кост. След това пък синът ми ме ритна и ми счупи още веднъж пръста ", разказва патилата си телевизионерката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР