Деси Цонева си направила шега със Сашка Васева, която участва

...
Деси Цонева си направила шега със Сашка Васева, която участва
Коментари Харесай

Пияната Деси Цонева се бъзика със Сашка Васева по телефона + връща ли се в БНТ?

Деси Цонева си направила смешка със Сашка Васева, която взе участие в миналогодишния сезон на „ ВИП Брадър ”. Младата журналистка решила напълно непринудено да се обади на емблематичната фолк певица, като несъмнено не предполагала, че това ще постави началото на тяхното другарство, научи HotArena.

„ Бяхме по този начин леко подпийнали с приятелки и хайде да се обадим на Сашка Васева. Обадих й се и й споделих: „ Сашка, ти си моят кумир от детинство. Аз съм израснала с твоите песни ”. Нали леко пресилено... Оказа се, че тя е страховит човек. Сега на всеки един празник първият човек, който ми се обажда, е Сашка Васева ”, споделя Деси. 

Отскоро Деси Цонева работи като публицист на свободна процедура, само че не крие, че въпреки да се усеща добре сама да избира уговорките си, въпреки всичко се надява да се завърне в Българска национална телевизия.  Внучката на Анахид Тачева и Коста Цонева е била част от екипа на националната телевизия по времето, по което татко й водеше предаване в ефира й. Именно в Българска национална телевизия стартира кариерата на Деси Цонева , а татко й, който е измежду най-емблематичните лица на Българска национална телевизия, доста й помагал в професионално отношение. 

Точно когато се навършвала една година от загубата на татко й, тя имала сън с него. Деси слязла от рейс тъкмо пред входа на Българска национална телевизия, а баща й я очаквал, облечен с най-хубавия си костюм и изглеждал съвършено: „ И аз супер учудена: „ О, ти си се оправил. Връщаш ли се? ”. При което той ме хвана на разположение и ме вкара в Българска национална телевизия и сподели: „ Сега е твой ред! ”. Така че знае ли се? … Аз постоянно бих направила всичко за телевизията-майка, както се споделя. Освен това фантазията на татко ми беше да стане шеф на Българска национална телевизия. Мечта, която беше доста действителна да се осъществи… Бих се радвала, в случай че вратите на Българска национална телевизия са отворени за мен ”, споделя Деси. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР