Деси Цонева нарича сина си простак“ и тъпак“ Интересно клипче качи

...
Деси Цонева нарича сина си простак“ и тъпак“
Интересно клипче качи
Коментари Харесай

Деси Цонева не става за възпитател на децата си

Деси Цонева назовава сина си „ тъпанар “ и „ дръвник “
Интересно клипче качи Деси Цонева по Коледа в Инстаграм – написа в. „ Уикенд “. На фона на коледната елха у дома някогашната кореспондентка припява, а синът й Янчо се оригва звучно в лицето й.
„ Простак! “ – обръща се Деси Цонева към сина си с необятна усмивка. С обич, несъмнено, го назова и „ дръвник “, когато дребният запуши носа и устата й пред камерата.

Янчо е от брака на Деси Цонева с Янчо Таков-младши, който е внук на аленото партийно великолепие Пеко Таков – член на Политбюро на Българска комунистическа партия и ръководител на Държавния съвет, и наследник на Янчо Таков, работил като водещ в Българска национална телевизия по времето на соца.
„Не искам да поддържам връзка с него (Янчо Таков младши – бел.ред.) или с който и да било от фамилията му. Вече не спорим за нищо, тъй като нямам взаимоотношения с тези хора.“, изяснява Деси Цонева.
„Детето живее единствено с мен и не вижда татко си. Ако го види, ще е най-много за два-три часа месечно. А и той самият към този момент не изявява предпочитание. Което устройва всички ни“, добавя маниерно тя.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР