Деси Стоянова реагира леко нервно на поредната странност, която разкри

...
Деси Стоянова реагира леко нервно на поредната странност, която разкри
Коментари Харесай

Със сигурност й липсва Сашо Кадиев! Деси Стоянова засрами новия си колега Петър пред цяла България

Деси Стоянова реагира леко нервно на следващата чудноватост, която разкри в ефира на bTV сътрудника ѝ Петър Дочев. Той разгласи, че е огромен фанатик на тематика писане на писма на хартия и изпращане на картички.
„ Даже имам щемпел с восък! “, съобщи гордо артистът.
Деси Стоянова не устоя и възкликна: „ Ти си доста ретро! “
Водещата очевидно не може да свикне със странните ползи на Дочев, който се обрисува като цялостната диаметралност на остарелия ѝ екранен сътрудник Сашо Кадиев. Тя подсети, че досега в ефир е схванала за това, че Петър пуши лула, снима със остарял фотоапарат „ Зенит “. За разлика от Кадиев, който беше луд в новите технологии, очевидно новата ефирна половинка на Деси е втренчен по-скоро в предишното, написа vihrogon.bg.
Шеф Таралежков, който е седмичен коментатор в „ Преди обед “ пък показа различен забавен аспект на хартиените писма и картички.
„ Много ме нервира, че в UK отбиват номера с картичка. Може да имаш рожден ден и да получиш единствено една картичка “, изясни кулинарният занаятчия. Той се появи на екран с много впечатляващ пуловер, който самичък по себе си способства за странната атмосфера в студиото.
Другият седмичен коментатор, актрисата Ели Скорчева пък изпадна в буйна рецензия на цялото човечество.
„ Човекът е микроб, животните убиват, с цел да се наядат, а индивидът разхищава тотално. Време е да разберем, че не сме венеца на природата. Няма венец на природата! “, това съобщи актрисата, която през цялата седмица показва концепциите си, някои от които са леко спорни.
Зрителите обаче посрещнаха с огромно утвърждение нейното изявление, че в учебно заведение би трябвало да има обособен час по обща просвета. „ Трябва да станем като в Япония. Там децата се учат на другарство, на грижа за животните, на емпатия, преди да стартират да учат другите предмети “, зави Ели Скорчева в едно от изданията на „ Преди обед “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР