Деси Слава е с положителен тест за COVID-19. Това потвърди

...
Деси Слава е с положителен тест за COVID-19. Това потвърди
Коментари Харесай

Деси Слава също е заразена с коронавирус, певицата проговори

Деси Слава е с позитивен тест за COVID-19. Това удостовери самата тя с пост в обществената мрежа.

За благополучие тя е в положително здравословно положение. Заболяването при нея протича леко и без затруднения. Певицата е имала признаци на ковид, само че в началото помислила, че става въпрос за простуда.

Виж още:

Решила да си направи тест, който се оказал позитивен.

Деси се е самоизолирала в дома си.

" Бях на присъединяване, незабавно по-късно се качих в колата - поради жегата, климатикът работеше и си помислих, че съм настинала. След това, видях, че Галена има пост, че е с ковид и се замислих дали може и при мен да е по този начин. В последна сметка и аз имах същите признаци, болеше ме глава, нямах никакво подушване. Да, нямах температура, само че всичко друго беше като при нея... "

Певицата добавя още:

" Отидох незабавно, направих си тест и се оказа позитивен. Първоначално се тормозих много, накарах всички към мен да се тестват. За благополучие техните резултати са негативни. Сега нещата се усъвършенстват, усещам се добре. Вече имам усет, главата не ме боли толкоз. Даже си мисля, че доста леко минавам през вируса. Но нека да е по този начин, нека Бог да е с мен и всичко да е наред! Пожелавам на всички да са здрави и в случай че усетят неразположение, да вземат бързо ограничения ”, споделя Деси Слава.

Виж още:

Припомняме, че Галена също показа, че е болна от ковид. 

Пред " На Кафе " Галена сподели, че сега се усеща добре, само че през миналата седмица всеки ден е бил друг. Така да вземем за пример се почувствала мързелива, само че в действителност не това било най-тежкият интервал. Той бил в самото начало, когато една заран се събудила с непознато за нея главоболие. Звъннала на сина си, с цел да ѝ донесе хапче за глава. Но защото постоянно певицата страдала от главоболие, даже не си и помислила за ковид.

В течение на деня обаче се повишила и температурата ѝ и стигнала до 38,4 градуса. Така Галена решила да си направи тест, като в това време лимитирала и контактите си. Първият изработен тест бил негативен, само че след това схванала, че в първите дни на болестта пробата в действителност може да " лъже ".

След негативния тест положението на Галена не се подобрило. Вече в София, певицата отишла на обзор в болница, където доцент я успокоил, че няма ковид, защото били други признаците. Певицата обаче настояла за тест, който излязъл единствено няколко часа по-късно и към този момент бил позитивен.

Ние пожелаваме на двете певици скорошно и сполучливо излекуване! 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР