Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди

...
Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди
Коментари Харесай

Вижте какво се случва с бизнеса на Деси Банова

Деси Банова замрази бизнеса си поради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от Росен Плевнелиев, русокоската се е отдала напълно на фамилията, вместо на работата си. Както е известно, някогашната звезда на Нова телевизия имаше сватбена и празненство организация. Тя много сполучливо е работела до 2017 година, когато Деси се среща с Росен Плевнелиев.

Бизнесът на синоптичката започва през 2008 година. Въпреки това Банова взема решение, че е по-добре краткотрайно да замрази нещата, с цел да се посвети на сина си Йоан, който гълтам цялото й внимание и време. Синоптичката прекрати и работата си в ефира на Нова телевизия, почти по същото време, когато се срещна и с президента Росен Плевнелиев. След като двамата афишираха връзката си, тя спря и с обществените си изяви.

Според формалната страница на компанията й в мрежата, последната й женитба е от май 2017 година, когато почти се среща с Плевнелиев, написа „ България през днешния ден ”. „ Не съм оставила изцяло организацията си, просто за момента съм отдадена на майчинството и се любувам на тези мигове ”, споделя още Деси. А синът й Йоан пораства с цялостна мощ, гука и не стопира да я радва с приятни изненади.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР