Десетокласничката е една от шестте жертви на жестоко убитото семейство.

...
Десетокласничката е една от шестте жертви на жестоко убитото семейство.
Коментари Харесай

Съзнанието Не Може Да Го Побере! Вижте Какво Изпяха Току-Що За Убитите В Нови Искър Нанси И Гаджето Й Боби Схемата! Та Тя Е Била

Десетокласничката е една от шестте жертви на грубо убитото семейство. Жертвите са Неделчо Юнаков, неговият 20-годишен наследник Георги, доведената му щерка Нанси, приятелят й и 72-годишната баба на Нанси по майчина линия. Застрелян е и домашния любим - немска овчарка. Предполага се, че жестокото закононарушение е осъществено на 31 декември вечерта.

Нанси е била ученичка от 10 В клас, който е профилиран в специалността " Бизнес и предприемачество ". Съучениците й са в потрес след вестта за жестокото убийства на приятелката им.

Днес е първият им образователен ден за новата година, като занятията на 10 В клас са следобяд. Част от родителите са отказали да пуснат децата си на учебно заведение. Но управата на елитното школо е осигурила психолози, които да разговорят с учениците.

Междувременно приятелите на красивата тинейджърка ридаят и скърбят за нея в профила й във " Facebook ". На профилната фотография Нанси е в обятията на приятеля си Боби Иванов-Схемата.



Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР