Десетки умиращи от глад и треперещи кучета бяха спасени от

...
Десетки умиращи от глад и треперещи кучета бяха спасени от
Коментари Харесай

44 кучета спасени от „плачевни условия“ в дом в Кентъки, който беше рекламиран като „спасителен“ — 2 кучета дори бяха открити замръзнали до смърт

Десетки умиращи от апетит и треперещи кучета бяха избавени от гранясала къща в Кентъки, която по подигравка на ориста беше рекламирана като избавителен дом – с две кучешки зъби даже открити замръзнали до гибел, съгласно отчетите.

Четиридесет и четири подценявани кучета бяха открити в „ плачевни условия “, откакто наемател в къщата беше откаран по неотложност в болница за непредвиден медицински проблем, сподели неправителствената организация Animal Rescue Corps (ARC) в известие за вести.

Правоохранителните органи се свързаха с групата, когато видяха кучета, хванати в кафези или тичащи диви на открито в парцела на 14 януари, което докара до избавителната задача, наречена „ Операция Замръзнали скърби “, заяви WBKO.

Съобщава се, че равнищата на амоняк са били толкоз високи и температурите са били толкоз ниски, че е било належащо несъмнено съоръжение за сигурност, с цел да се помогне на кучетата.

Бяха открити три мъртви кучета, в това число две дребни, чиито тела бяха замръзнали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР