Десетки собственици на търговски обекти, работници и живеещи в най-голямата

...
Десетки собственици на търговски обекти, работници и живеещи в най-голямата
Коментари Харесай

Протест на търговци заради забавен ремонт с 350 дни на Брезовско шосе

Десетки притежатели на търговски обекти, служащи и живеещи в най-голямата комерсиална зона на Пловдив тази заран се подвигнаха на митинг и блокираха едно от основните кръстовища в региона. Към тези дейности те минаха поради занимателен ремонт на „ Брезовско шосе ”.

Още предходната седмица в ефира на „ Здравей, България ” те се оплакаха, че ремонтът се бави с 350 дни. Заради разкопаната и недостъпна улица, търговците обясниха, че натрупат загуби и са пред банкрут и дадоха едноседмичен период на локалната власт да форсира ремонта на пътя, който се прави с пари от Европа.

Тази заран недоволните блокираха кръстовището на бул. „ Север ” с „ Брезовско шосе ”. Бързо се натрупа колона от коли и тирове.

„ Спряха рейсовете, не можем да дойдем. Нямаме клиенти. Пътищата са окаляни отвред. На нищо не наподобява това. Продължава повече от година. Какво вършим? Да седим у дома без заплати? Наемите вървят, токът върви, осигуровките вървят – от кое място да ги дадем, като нямаме работа? ”, питат протестиращи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР