Десетки служители на МВР протестираха в Бургас, като така последваха

...
Десетки служители на МВР протестираха в Бургас, като така последваха
Коментари Харесай

МВР протест и в Бургас, никой началник не слезе при недоволните

Десетки чиновници на Министерство на вътрешните работи стачкуваха в Бургас, като по този начин последваха образеца на сътрудниците си от други градове.

Исканията са същите – повдигане на заплатите със задна дата от 1 юли, промени в Закона за Министерство на вътрешните работи, по-добри условия на труд, униформи и увеличение на щата.

Полицаите показаха, че сега процедурите за служебно облекло са толкоз тромави, че летните облекла се случва да дойдат през зимата. В същото време, в Созопол и Малко Търново, да вземем за пример, пожарникарите са единствено по двама дежурни и се постанова да им оказват помощ сътрудници от Бургас, които „ оголват” региона си.

--> Именно огнеборци, борили се с пламъците край Изворище повече от денонощие пристигнаха на митинга. Освен тях имаше служители на реда и водолази от Бургас, Ямбол, Сливен, Елхово и Варна. Никой от управлението на Министерство на вътрешните работи не пристигна при тях.

Протестите не престават и в други градове, като униформените се заканват, че ще провеждат и нова национална демонстрация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР