Десетки шофьори в центъра на Пловдив са изложени на опасност

...
Десетки шофьори в центъра на Пловдив са изложени на опасност
Коментари Харесай

Огромна яма зейна под паваж в центъра на Пловдив, ВиК я обезопасиха без да е техен обект

Десетки водачи в центъра на Пловдив са изложени на заплаха поради зейнала яма под паваж. Пловдивчани са забелязали, че едно от паветата на улица „ Богомил ” е пропаднало, а когато са погледнали в дупката, която се е отворила в резултат на това са забелязали, че не се вижда дъно.
Прочетете още
Това е и главната причина, която смущава хората, защото съществува действителна заплаха пътят да пропадне, защото под него е кухо.

„ Павето липсва още от през вчерашния ден и добре, че погледнахме вътре, с цел да забележим, че няма на какво да се задържат и останалите павета. Под тях е кухо и се тормозим да не пропадне пътят при прекосяването на колите, както и от опцията някоя кола да попадне вътре и някой да пострада. Паветата няма на какво да се задържат и е доста рисково ”, описват живущите в региона.

Добавят, че са подавали сигнали и на телефон 112, само че до този миг не са видели екип на място, който да огледа и да обезопаси терена. Вместо това е било обезопасено до този миг от жители в региона, които са сложили торбичка в дупката, с цел да се заобикаля от колите.

Meдията ни се свърза с представителя на ВиК Йордан Чемишев, който незабавно разпореди инспекция и изпрати екипи на мястото, с цел да се ревизира случая.

„ Извършихме незабавно инспекция на място, която откри, че няма наше оборудване, което да се намира в този сектор, само че по време на инспекцията се отвори сериозна дупка. Видяхме, че има ситуирани кабели и макар, че не се намира на наш обект, ще го насипем и възстановим ”, съобщи той.

Окачва се допустимо най-скоро секторът да бъде възобновен, увери още Чемишев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР