Десетки санкции отнесоха нарушители на Закона за движението по пътищата

...
Десетки санкции отнесоха нарушители на Закона за движението по пътищата
Коментари Харесай

Десетки глобени при акция на КАТ в Пловдив

Десетки наказания отнесоха извършители на Закона за придвижването по пътищата по време на днешната полицейска акция в община " Марица " край Пловдив. До 15 ч. в селата Скутаре и Рогош, смесените екипи са ревизирали 161 души и 153 моторни транспортни средства.

Съставен е и акт по Кодекса за застраховането, административно отношение е взето и за неспазване на Закона за гражданската регистрация.

Действията се реализират в границите на профилирана интервенция за секване на закононарушенията и възстановяване на пътната сигурност в обитаемоте места отвън Пловдив. Участват чиновници на РУ-Труд, пловдивските браншове „ Специализирани полицейски сили “ и „ Пътна полиция “ и Зонално жандармерийско ръководство. В част от инспекциите е оказано подпомагане от представители на Регионална ревизия по околната среда и водите.

Срещу 10 души са стартирани предварителни инспекции за определяне на данни за осъществени възможни закононарушения по Наказателния кодекс. Случаите се отнасят за нелицензирана комерсиална активност с черни и цветни метали, предпазване на несъмнено количество безакцизен тютюн; нерегламентиран дърводобив, незаконно придобиване и развъждане на птици от предпазен тип, продажба на облекла от известни търговски марки без единодушие на техния правопритежател.

Предстои в обсега на акцията да влязат и селата Динк и Калековец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР