Десетки разтворени чадъри и дебнещи фотообективи посрещнаха една от най-обичаните

...
Десетки разтворени чадъри и дебнещи фотообективи посрещнаха една от най-обичаните
Коментари Харесай

Зашеметяващата Анджелина Джоли е Господарката на злото

Десетки разтворени чадъри и дебнещи фотообективи посрещнаха една от най-обичаните холивудски двойки, която се появи за формалното показване на кино лентата „ Господарка на злото " (Maleficent) в Лондон. В звук със злокобната визия на кино лентата, семейство „ Бранджелина " беше решено напълно в черно, откроявайки се на тематичния наследник килим, по който минаха всички посетители на събитието. Освен тях, камерите съумяха да уловят още Ел Фанинг, Сам Райли и Лесли Менвил, които съживяват някои от най-завладяващите герои от фентъзи приключението.

В зрелищния 3D екшън „ Господарка на злото " Анджелина Джоли се превъплъщава в облика на властната Злодеида. За актрисата, която не се е появявала на екран от съвсем четири години, този персонаж бележи грандиозното й завръщане към света на огромното кино. Ролята трансформира 38-годишната хубавица в засегната и разярена вълшебница, решена да отмъсти за сполетялата я неправда.

„ Мисля, че за феновете е забавно да научават нови неща за героите, които считат, че познават. Харесват неразкритите секрети. Във кино лентата има доста завършения, екшън и комизъм, страхотни достоверни персонажи ", разяснява Анджелина и добавя: „ Постарахме се да осигурим на публиката ужасно преживяване. Както във всички велики филми на Дисни, и тук има история, която дава поука и има душа и мъдрост, само че тук сме добавили и доза развлечение ".

Ел Фанинг, която влиза в облика на красивата принцеса Аврора, разяснява пред камерите на събитието: „ Цялото прекарване - това, че играя принцеса - за мен е сбъдната фантазия. Когато бях дребна и хората ме питаха каква желая да стана като порасна, аз споделях принцеса на Дисни. Защото това е фантазията на всяко момиче. Това, че се случва в действителност, напряко е необикновено ".

За своята героиня актрисата споделя: „ Аврора е почтена и наивна, тъй като израства изолирана в горска къща и не познава външния свят. Тя не знае, че би трябвало да се опасява от някои неща и по тази причина е толкоз доброжелателна и обичлива към всичко и всички. Затова, когато се среща със Злодеида, тя не се плаши ".

Редом до двете звездни дами на огромен екран в „ Господарка на злото " застават Шарлто Копли („ Сектор 9 ", „ Елизиум " ), Сам Райли („ По пътя " ), Имелда Стонтън (поредицата „ Хари Потър " ), Джуно Темпъл („ Тримата мускетари ", „ Черният рицар: Възраждане " ) и други

„ Господарка на злото " е режисьорски дебют на потвърдилия се като специалист по образните резултати и дизайнер на продукции Робърт Стромбърг, работил по „ Аватар ", „ Алиса в страната на чудесата ", „ Оз: Великият и могъщият ", „ 2012 ", „ Игрите на глада " и „ Животът на Пи ".

Продуцент на „ Господарка на злото " е Джо Рот, в чиято филмография са емблематичните продукции „ Алиса в страната на чудесата ", „ Снежанка и ловецът " и „ Оз: Великият и могъщият ". Изпълнителни продуценти са Анджелина Джоли, Дон Хан, Мат Смит, Палак Пател и Сара Брадшоу. Сценарият е дело на Линда Улвъртън, чиито най-известни филми са „ Красавицата и звярът ", „ Цар Лъв " и „ Алиса в страната на чудесата ".

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР