Десетки протестиращи дойдоха в съдебната палата в Пловдив, за да

...
Десетки протестиращи дойдоха в съдебната палата в Пловдив, за да
Коментари Харесай

ШОК! Бивша кандидатка за президент брани майката на 3-г Буда – детето без ЕГН. Охраната се намеси

Десетки протестиращи пристигнаха в правосъдната палата в Пловдив, с цел да проследят делото на Галя Танева, която роди в дома си в Иван Вазово и 3 години държа детето без ЕГН и документи. Днес районните магистрати би трябвало да решат дали тя би трябвало да остане в Центъра за психологично здраве, където е настанена.
3-годишният Буда, който към този момент се споделя Атанас, беше лишен от обществените служби в Хисаря на 25 април. Оттогава са него се грижи приемно семейство.
Хората имат опасения за детето. “Ние желаеме да доведат момчето от приемното семейство, с цел да забележим дали е добре. Ние не знаем даже дали е в България ”, сподели някогашната кандидатка за президент Йоана Рубин, чието същинско име е Йорданка Колева. Тя уточни, че не може хора наложително да бъдат прибирани в центрове за психологично здраве и лекувани срещу волята им, предава 24 часа.
Съдебната защита отхвърли да допусне който и да е в залата с обяснението, че делото ще се гледа при закрити порти. Протестиращите недоволстват и упорстват да влязат.
“Аз не пазя вашето римско право, да се отвори вратата. Аз съм свободен човек, вашите закони за мен не важат ”, развика се една от протестиращите.
Половин час след старта на делото арбитър Елена Герцова излезе и разгласи, че процесът ще се гледа при закрити порти, а протестиращите би трябвало да изоставен коридора, тъй като подвигат звук. Те не се подчиниха и се наложи защитата да изведе групата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР