Десетки полицаи, ловци и доброволци издирват в Родопите 55-годишен мъж

...
Десетки полицаи, ловци и доброволци издирват в Родопите 55-годишен мъж
Коментари Харесай

Издирват с дрон 55-годишен мъж от Кричим, изчезнал безследно в Родопите

Десетки служители на реда, ловци и доброволци търсят в Родопите 55-годишен мъж от град Кричим, който е липсващ безследно през вчерашния ден.

Местната администрация пък ще се включи в издирването на Борис Гюрганин със служебния дрон, с който разполага доброволното ни формирование, заяви кметът Атанас Калчев в профила си във Facebook.

" С тези дейности, смятам, че ще подпомогнем чиновниците на Министерство на вътрешните работи и членовете на ловната тайфа от град Кричим, които организират издирвателни мероприятия в този комплициран, залесен и мощно кръстосан терен. Считаме за собствен дълг и отговорност да подпомогнем издирването с оптималната съгласуваност сред органите и организациите, централизация и успеваемост на наличния запас за реализиране на бързи и своевременни резултати от акцията ", изясни Калчев.

55-годишният Борис Гюрганин е напуснал дома си през вчерашния ден следобед. Служителят на ВиК-Пловдив изоставил джипа си в региона на манастира " Св.св. Козма и Дамян ". По неофициална информация в колата е била открита записка до сина на изчезналия, в която 55-годишният мъж го моли да се грижи за майка си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР