Десетки кандидат-студенти посрещна Великотърновският университет Св. Св. Кирил и Методий

...
Десетки кандидат-студенти посрещна Великотърновският университет Св. Св. Кирил и Методий
Коментари Харесай

Десетки кандидат-студенти посетиха ВТУ в Деня на отворените врати

Десетки кандидат-студенти посрещна Великотърновският университет „ Св. Св. Кирил и Методий ” в Деня на отворените порти. Инициативата е обичайната и дава опция на кандидат-студенти от цяла България да схванат на място повече за опциите, които дава образованието в университета.

Зам.-ректорът по образователната активност чл.-кор. проф. д.ф.н. Стоян Буров показа новите специалности, които са напълно съгласно търсенето на пазара на труда. Главният секретар на Олег Божанов осведоми за кредитирането по време на следването. От името на някогашните студенти приказва доктор Иван Църов, шеф на Регионалния исторически музей във Велико Търново.

Факултетската борса, където кандидат-студентите се срещнаха с обособените специалности, методите за банкет, опциите за приемане на стипендии и за настаняване в общежитие също бе част от Деня на отворените порти. Кандидат – студентите и техните родители, които бяха пристигнали от цялата страна, имаха опция да прегледат залите, кабинетите и ателиетата на факултетите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР