Десетки жители на Пазраджик публикуваха в социалните групи собственоръчно написани

...
Десетки жители на Пазраджик публикуваха в социалните групи собственоръчно написани
Коментари Харесай

Продавачки в Пазарджик зарадваха клиентите си с положителни послания

Десетки поданици на Пазраджик разгласиха в обществените групи собственоръчно написани пожелания, които са получили по време на покупки в най-обикновен магазин. Кратките пожелания са лични, писани на момента с най-обикновен химикал върху елементарна хартиена торбичка, а резултатът на дребния жест се оказа впечатляващ.

" На днешно време съгласно мен на човек му би трябвало доста малко, с цел да се зарадва, тъй като и с колежката си приказваме, че е доста хубаво хората да се усмихват, тъй като е толкоз с напрежение всичко, еднакво и монотонно ", сподели за БНР Кристина, която работи в един от магазините в централната част на града.

От няколко месеца тя и колежката ѝ Елеонора виждат, че клиентите им пазарят безмълвно и рядко се усмихват. Дори откриват, че огромна част от тях заобикалят естественото човешко другарство сред непознати. Отдават го на Covid-ограниченията и икономическата неустойчивост. Затова вземат решение без да се натрапват съгласно индивида насреща да му напишат обръщение с ухилен емотикон, също нарисуван на ръка. Оказва се, че персоналните послания, написани върху книжния плик с покупките имат необикновен резултат.

" Като написах първото нещо, видях реакцията на клиентката насреща и ми стана доста прелестно и с тази концепция желаеме да зарадваме хората , да им доставим наслаждение в този забързан ден и доста се радваме, че по този начин действаме на хората. Това ме прави щастлива ".

По-уникален е последващия резултат. Оказа се, че хората освен връщат усмивката си, само че пазят, снимат и разгласяват посланията си в обществените мрежи. Така Facebook групите на Пазарджик за малко се извършиха с положителни пожелания, а мненията демонстрират, че хората имат потребност от това някой да им напише персонално - " Вие сте прелестна, усмихнете се " или " Хубавото е във вас и към вас, вижте го ", " Нека денят ви да е ухилен и да срещате усмихнати хора ".

Кристина и Елеонора имат вяра, че магията е в собственоръчно написаното благопожелание с най-обикновен химикал. Раздаването на подготвени стикери няма да впечатли никого.

" По-добре на момента да го напишеш, тъй като клиента е прелестно сюрпризиран и съгласно мен е по-добре по този метод . Идеята беше да създадем хората по-усмихнати, по-щастливи, да си тръгнат от нашия магазин с усмивка на разположение ", добави Кристина. 

Цялата тази напълно елементарна история стана дребен обществен опит, който сподели, че писането на ръка с един химикал върху елементарна хартия носи повече страсти от готовите Facebook пожелания, в които освен, че няма отношение, само че и наподобяват на отмятане на обвързване. Примерът на Кристина и Елеонора се оказа инфектиран.

" Дано да има все по-дружелюбни хора. Не всички хора могат да го вършат това . Била съм и в други магазини, огромни вериги магазини. Това не го вършат за жалост ", сподели Елеонора. 

Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР