Десетки домове са обвити от пламъците, които засегнаха Атика по-рано

...
Десетки домове са обвити от пламъците, които засегнаха Атика по-рано
Коментари Харесай

Огненият ад в Атика става все по-страховит: Хората бягат панически към морето! Армия, авиация и флот се включват в спасяването им

Десетки домове са обгърнати от пламъците, които засегнаха Атика по-рано през днешния ден. Едни изгоряха, други са тежко развалени. Хората тичат към морето, съобщи Български вести.

Заместник-началникът на противопожарна работа, който управлява интервенцията Янис Капакис съобщи, че това е „ един от най-трудните пожари “. Вятърът непрестанно трансформира посоките си и прикани обществеността да напусне региона и съблюдава напътствията на пожарникарите.

Сухопътните войски на армията, флота и авиацията в Атика са в подготвеност за пожара в Кинета.

" Започна превозване на пожарникари от Солун ", оповестиха от Генералния щаб на националната защита.

От министерството на националната защита, има подготвеност да се изпрати в допълнение наземно съоръжение, според от това, какво ще изискат способените органи.
 Κόλαση φωτιάς.
Националният път Атина-Коринтос е затворен и в двете направления. Засега няма анулирани полети, поради непрогледната димна завеса.
От българското посолство в Атина оповестиха, че има непрекъснато дежурен посланик разполагаем при спешна обстановка и всеки може да позвъни през цялото денонощие на тел +30 6937 096 220.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР