Десетки чували със смет плуват в залива на плажа Кабакум

...
Десетки чували със смет плуват в залива на плажа Кабакум
Коментари Харесай

Десетки чували със смет плуват в морето край варненския плаж Кабакум

Десетки чували със боклук плуват в залива на плажа Кабакум край курорта Златни пюсъци, след поройния дъжд който се изля на мястото в ранния следобяд през днешния ден. Това оповестиха читатели на Дневник. Според тях контейнерите в региона на плажа, който е един от най-посещаваните в разгара на летния сезон, не са били почиствани с дни. За финален път това се е случило предишния четвъртък.

На изпратеното видео се вижда по какъв начин отпадъците от препълнените контейнери попадат на първо време в отводнително дере, а по-късно на плажа и в морето.

С контракт от 30 юни 2016 година пет варненски региона, включително и този, в който попада плажа Кабакум, се почистват от сдружението " ЗМБГ ".

Срокът на публичната поръчка за разчистване на сметта във Варна е пет години и е на стойност 61 млн. лева

При класирането на участниците в търга за възлагане на поръчката първите две места бяха заети от " Консорциум Варна 1 " и " ЗМБГ ", като и двете компании да свързани с братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Днес, служителят, който дава отговор на телефона за връзка, поместен на уеб страницата на сдружението, не можа да отговори каква е повода контейнерите за боклук в региона да не са били почиствани в продължение на четири дни.
Десетки чували с битови боклуци плуват край плажа Кабакум
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР