Десетки членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха пред сградата

...
Десетки членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха пред сградата
Коментари Харесай

Членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха пред прокуратурата на ул. Черковна в подкрепа на Борисов

Десетки членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха пред постройката на прокуратурата на ул. " Черковна " в София, с цел да поддържат Бойко Борисов. Днес водачът на ГЕРБ е свикан за разпит от две прокуратури в един и същи час - в Софийската градска прокуратурата по така наречен дело " Барселонагейт " и във Върховната касационна прокуратура по сигнал на гражданско съдружие, съдържащ изказвания за корупция и корист. За призовките заяви самият Борисов на брифинг в понеделник.

„ В бързината са ми изпратили две призовки едновременно. На 2 разнообразни места в един и същи ден! Казвам го, с цел да се майтапя, само че това е реалност. Ако не отида на едното, какво ще кажат: „ Не се е явил, би трябвало да арестуват “ или по какъв начин. И това има ли някакво значение? Ще ви направи ли по-слаби, по-колебливи? “, сподели тогава Борисов.

Сред част от присъстващите са и множеството депутати от ГЕРБ - Вежди Рашидов, Лъчезар Иванов, Младен Маринов, Деница Сачева, Тома Биков, Румен Христов, Петър Николов, Костадин Ангелов, Делян Добрев, Даниел Александров, Христо Гаджев, Николай Нанков, Красен Кралев, Александър Ненков и други.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде с джип на НСО, с който непосредствено влезе в паркинга и не се появи пред публицистите и пред събралата се навалица.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/619808013423962/?notif_id=1684997402604177¬if_t=live_video_explicit&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР