Десетки близки и приятели на убития Димитър от Цалапица излязоха

...
Десетки близки и приятели на убития Димитър от Цалапица излязоха
Коментари Харесай

Близки на Митко от Цалапица блокираха кръговото на Панаира в Пловдив

Десетки близки и другари на убития Димитър от Цалапица излязоха на митинг в Пловдив с искане на правдивост. Те блокираха кръговото на Панаира и потеглиха на шествие, като обикаляха кръстовището. 

Според протестиращите нищо не се прави от немските управляващи, като желаят и български служители на реда да бъдат командировани там и взаимно да заловят Рангел.

„ Български екип би трябвало да отиде и да проверява на място, с цел да знаят хората, че се работи ”, съобщи един от приятелите на Митко, представен от.

„ Протестите ще продължат, до момента в който няма действителни резултати и Рангел не бъде доведен в България ”, съобщи бащата на убитото момче.  Според него и родителите на близнаците би трябвало да бъдат съдени наедно с тях, тъй като те са си проведена незаконна група. По думите  му най-важно е да се залови Рангел, тъй като от него потегля всичко и може да продължи следствието.

Майката на Митко сподели, че е видяла европейската заповед за арест, като тя е била на български език, а не на британски, както е споделил комисар Радослав  Начев.

„ Адвокат Николова е видяла и експертизата, само че сподели, че ще ме запознае по-късно, тъй като тъкмо през вчерашния ден станаха 40 дни на сина ми и не бях в положение. Надявам се Рангел да бъде заловен по-бързо и да го докарат в България, тъй като ми обясниха, че без той да даде показания, няма по какъв начин да бъдат изменени обвиняванията против близнаците ”, сподели майката на момчето. 

Заканиха се, че още веднъж ще затворят пътя като задачата им не е да пречат на хората. Ще пропущат майки с деца, заболели и възрастни хора. Протестът в неделя още веднъж ще е на Орта хан и ще бъде затворен пътят сред Пазарджик и Стамболийски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР