Десети ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна

...
Десети ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна
Коментари Харесай

В търсене: Братът на Емил разпространи важна информация за него

Десети ден продължава издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна в Перник след фестивала " Сурва ". Близки, доброволци, спасители, пожарна, полиция и водолази обхождат града и покрайнината. За момента, обаче, без резултат.

Днес брат му Мартин Боев популяризира в профила си в обществените мрежи значима информация за издирването. Той разгласява остаряла фотография на Емил, само че със същите облекла, с които е бил в деня, когато е липсващ.

" Току-що виждам фотография, която е на Емил с настоящите облекла на изгубването му. За мен това е доста значимо, защото много хора се припознават. Моля, споделете я, и благодаря за поддръжката дотук ", написа Мартин.

" В Перник на терен и по сигнали сме, към този момент нищо, което да бъде задоволително значимо за споменаване. Ще държа оптимално в течение ", добави още той.

Вчера в прочувствено видео братът на Емил разгласи че дава 100 000 лева премия на индивида, който открие младия мъж или даде достоверна информация за него. Той не изключи и Емил Боев да е бил отвлечен.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР