Десетгодишен котарак на име Томас е демонстрирал престъпна привичка през

...
Десетгодишен котарак на име Томас е демонстрирал престъпна привичка през
Коментари Харесай

Котаракът-клептоман Томас от години краде бельото на съседите

Десетгодишен котарак на име Томас е показал незаконна привичка през съвсем целия си живот - косматият клептоман краде дребни предмети от съседите и ги носи вкъщи, написа в. "Метро ".

Голямата "страст " на крадливия котарак от Килмарнок, Шотландия, са чорапите, бельото и дребните плюшени играчки.

Томас не подценява и обичайна плячка за котки - рибата, и носи на стопанката си улов от езерцето в градината на съседите.

Първият път, когато го изловила да краде, спопанката на Томас Фиона Люис не придала изключително значение на случката, защото била уверена, че това няма да се повтори.

Питомецът й обаче скоро почнал да "мъкне " от ден на ден и повече неща, като с течение на времето практиката му се трансформирала във ежедневие. Последната "плячка " на Томас са девет чифта чорапогащи, добавя Българска телеграфна агенция.

Жената се тормозила и почнала да предизвестява съседите и околните магазини за котарака-клептоман. Томас обаче не се оставил да бъде надхитрен и се научил да се промъква в близкия магазин за хранителни артикули по време на утринната доставка на самун и наложително да отмъква по нещо тестено.

Фиона Люис разгласява в Инстаграм фотоси на плячкосаните от Томас движимости и кани съседите си да ги разпознаят и да дойдат да си ги приберат. Междувременно Томас се е трансформирал в локална звезда, чиито незаконния действия забавляват цялото градче.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР