Десет са футболистите в представителния отбор на Етър, които са

...
Десет са футболистите в представителния отбор на Етър, които са
Коментари Харесай

Етър е с цели 10 кадри от школата в първия отбор

Десет са футболистите в представителния тим на Етър, които са фрагменти на великотърновската школа или са минали през нея. Така клубът на процедура демонстрира, че счита да залага на личните си фрагменти. От всички 24 играчи, чужденците са четирима, а от останалите 20 имена тъкмо половината са лични фрагменти.

Средната им възраст е едвам 20.3 години, което е гаранция, че занапред с развиването си ще дават още повече за триумфите на “виолетовите”. Най-опитен измежду тях е бранителят Мариян Иванов, който е на 31 години. Останалите девет са напълно млади. Николай Янков е на 22 години, Кристиян Кънчев е на 21. Трима са на по навършени 19 години – Кольо Станев, Борислав Марков и Юлиян Райков, а останалите четирима са на по 18 – Христо Марков, Калоян Митев, Ангел Мартинов и Пресиян Петков.

“Не просто даваме късмет на нашите юноши, а даже тяхното развиване е приоритет в работата ни. Етър ще залага от ден на ден на личните си фрагменти, тъй като те са основата, на която би трябвало да стартира възраждането на великотърновския футбол”, разяснява ръководителят на Управителния съвет Деян Куздов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР