Десет от Левски победиха с 2:0 десет от Ботев във

...
Десет от Левски победиха с 2:0 десет от Ботев във
Коментари Харесай

Левски победи с 2:0 Ботев във Враца

Десет от Левски победиха с 2:0 10 от Ботев във Враца. Мачът от осмия кръг на efbet Лига бе първи през сезона отвън столицата за " сините ", които отложиха гостуванията си на Славия, Черно море и Лудогорец поради присъединяване си в Лигата на конференциите.
Андриан Краев (31) засече с глава центриране на Филип Кръстев от корнер и завладя вратата на Красимир Костов. Той обаче не изрази наслада при гола, тъй като е младеж на Ботев Вр. Домакините останаха с човек по-малко в 43-та минута след втори жълт картон на Сантиаго Монтоя. В 83-та минута резервата Ивелин Попов излезе на добра позиция, само че подаде на другата запаса Илиян Стефанов (83) и той безпроблемно осъществя на празна врата. Численото тъждество бе възобновено в 89-та минута след пряк червен картон на Ноа Сонко Судберг.
С триумфа възпитаниците на Станимир Стоилов се изкачиха на седмо място с 12 т. и 3 мача по-малко. Врачани са 12-и със 7 т. от 8 срещи.
" Ключовото беше, че отбелязахме гол. Трябваше да вкараме втори по-рано, с цел да бъдем по-спокойни и уверени. Пак имахме проблеми със завършващото подаване и завършващия удар, само че справедливо победихме. Имахме ръстово преимущество. Днес успяхме да отбележим. Трябва да играем по-добре. Сундберг е един от най-стабилните ни бранители. Дано се съди по този начин строго във всички обстановки. Ще решаваме какво да вършим против Лудогорец (за Суперкупата в четвъртък). Всяка победа е скъпа. Важно е Левски да върви и да печели.
Има оферти за наши футболисти. Това ги разконцентрира. Неслучайно Сонко получи картон. Продаваме, когато има цената, която коства играчът. От такива трудове се стига до разконцентриране. Можем да продадем всеки и да играем с юношите.
Искам горделив Левски, който да играе футбол. Не би трябвало да пренавиваме Ивелин или името Ивелин Попов да ни кара да вършим нелепости ", разяснява Стоилов. След мача той и изпълнителният шеф Иво Ивков се срещнаха със сини почитатели от града и района. 
" В последните пет-шест години Николай Михайлов лъжеше себе си и всички, че е футболист. През последните девет месеца построи мускулатурата си и наподобява на вратар. Когато навлезе в най-хубавата си спортна форма, позволи грешките против Хамрун и ориста го наказа, както и всички нас за прикриването през годините. Не желая да диря провинен в негово лице. На този стадий е в клуба и ще се бори за мястото си. Младите вратари ще са с преимущество. Неслучайно Пламен пази напролет за купата и мощните контроли, с цел да преодолее психическите пречки. Все отново е на 17 години. Докато той се показва добре, Николай ще чака ", заключи Мъри.
" За мен беше по-специално, доста носталгично ми стана като дойдохме на стадиона. Баща ми е легенда на клуба, аз и брат ми сме играли тук. Чувствам се чудесно на сегашната си позиция. Трябва да повторим последните ни игри против Лудогорец. Надиграхме ги в последните 4-5 мача. Искаме нови титли ", разгласи Андриан Краев. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР