Десет лодки, водолази, служители на ИАРА и БАБХ, спасители с

...
Десет лодки, водолази, служители на ИАРА и БАБХ, спасители с
Коментари Харесай

Покъртително! Поредната спасителна акция се оказа неуспешна, Баба Стоянка потъна сякаш вдън-земя

Десет лодки, водолази, чиновници на ИАРА и БАБХ, спасители с кучета, служители на реда, пожарникари и доброволци не съумяха да открият безследно изчезналата Стоянка от Черни връх, оповестяват за Burgas24.bg нейни близки. 
Вчера се организира следващата огромна интервенция по издирването на старата жена. Бе претърсен всеки сантиметър от Мандренското езеро, само че тялото на баба Стоянка не бе намерено.
"Искаме да изкажем голяма признателност на всички които бяха с нас, един до друг през миналите пет дни -момчетата от Гражданска отбрана, водолазите, избавителните служби, пожарникарите, служителите на реда, риболовците, другари, познати, изцяло непознати хора,всички които се отзоваха на нашите апели за помощ и бяха съпричастни с персоналната ни покруса.
Въпреки всички положени старания, за голямо наше страдание и тъга, нашата майка е към момента в неопределеност. Единственото за което молим сега е, в случай че някой има или получи каквато и да е информация касаеща нашият случай да се обади на 112. Благодарим ви от сърце, положителни хора ", съобщи дъщерята на старата жена.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР