Дербито на 6-ия кръг в Лига 1 на Франция между

...
Дербито на 6-ия кръг в Лига 1 на Франция между
Коментари Харесай

Марсилия открадна точка от Лион с човек по-малко

Дербито на 6-ия кръг в Лига 1 на Франция сред и не излъчи победител. Двубоят приключи при резултат 1:1, само че гостите могат да са удовлетворени, че си потеглят с точка. Те откриха резултата в 16-ата минута посредством, само че три по-късно той бе изпъден. Лион съумя да изравни посредством от дузпа в 28-ата минута, а домакините означиха още два гола, които не бяха зачетени. В последна сметка обаче двата отбора поделиха по една точка.

Срещата стартира добре за марсилци. В 16-ата минута лиши топката и подаде към Пайе на границата н анаказателното поле, а той с удар по земя вкара за 0:1.

В 19-ата минута обаче крилото настъпи неприятно в глезена и съдията реши, че това е нарушаване за пряк червен картон.

Лион се възползва от численото си преимущество и в 28-ата минута изравни резултата. Мелвин Бард бе спънат за дузпа, а Ауар осъществя от бялата точка за 1:1.

В 43-ата минута домакините вкараха нов гол посредством, само че той бе анулиран поради засада. След това и Ауар се разписа в 76-ата минута при едно безредие пред Стив Манданда, само че и това попадение не бе зачетено, като съдията видя нарушаване против вратаря.

В 79-ата минута " Хлапетата " пропиляха още една голяма опция, като от един метър нацели гредата.

В последна сметка мачът завърши без победител. Любопитното е, че това е трето следващо тъждество и за двата отбора. Лион заема 14-ата позиция със 7 точки, до момента в който Марсилия е на 10-ото място с 9 точки. Водач е с 14 точки.

Лига 1 6 кръг, неделя 4 октомври  Лион 1:1краен резулат  Марсилия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР