Депутатите приличат на пияни, които се опитват да управляват самолет,

...
Депутатите приличат на пияни, които се опитват да управляват самолет,
Коментари Харесай

Антон Кутев си е събрал багажа, но чака здрав разум за редовен кабинет

Депутатите наподобяват на пияни, които се пробват да ръководят аероплан, а казусът е, че ние, жителите, сме пасажери. Трябва да вкараме водачи в кабината, хора, които знаят какво вършат.

Това съобщи пред бТВ Антон Кутев, представител на служебния кабинет, след на първото.

Никой от депутатите не засегна проблемите, които ни следват ,, обедняване,, войната в Украйна, изключително тези, които живеят в хотели в България, уточни Кутев. Тези проблеми не могат да се решат без работещо постоянно държавно управление и болшинство в него, добави той.

Служебното държавно управление стартира работа с доста задали се рецесии, с които изглеждаше, че няма по какъв начин да се оправим, само че успяхме, заключи Антон Кутев. Ние просто желаеме да си свършим работата, знаем, че сме за малко, пристигнали сме със събрания багаж, добави представителят на служебното държавно управление. Въпреки това е уверен, че този вид ръководство не може да продължава.

Трябва да се откри здравият разсъдък, парламентарната народна власт е в рецесия, тъй като самите разбирания на депутатите са в рецесия, уверен е Кутев и добави, че колкото повече време им даваме, по-зле става. Антон Кутев потърси отговор от политиците по какъв начин ще спасят страната, тъй като всички чакаме тях.
 Новите депутати търсят първия измежду равни в залата
Новите депутати търсят първия измежду равни в залата

И Движение за права и свободи излязоха с номинация за началник на Народното събрание - Йордан Цонев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР