Депутатите отново стигнаха до физическа саморазправа в Народното събрание. Този

...
Депутатите отново стигнаха до физическа саморазправа в Народното събрание. Този
Коментари Харесай

Ананиев след сблъсъка с Хамид: ДПС са адски изнервени, защото чекмеджето им е празно


Депутатите още веднъж стигнаха до физическа разпра в Народното събрание. Този път конфликтът бе сред Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “ и Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

„ Г-н Костурков обмени реплики с Движение за права и свободи и станах, с цел да може да няма повече контакт. Г-н Хамид пристигна, споделих му да си приберат техните хора, ние ще приберем нашите. Той се обърна към мен и с две ръце ме изблъска доста надменно “, сподели пред публицисти Ананиев.

Той съобщи, че не е предизвикал с нищо Хамид Хамид. По думите му Движение за права и свободи са „ пъклен изнервени “ и очевидно са подготвени да стигнат до физическа разпра.

„ Изнервени са, тъй като чекмеджето е празно за тях и се пробват да създадат прелом в страната благодарение на Има Такъв Народ и „ Възраждане “, сподели още Настимир Ананиев.

„ Хамид Хамид е умел парламентарист, не може да се стига до физическа разпра. Движение за права и свободи са доста нервни, има за какво. Въпросът е, че физическата разпра не е отговорът на това, което се случва “, добави депутатът от „ Продължаваме промяната “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР