Депутатите отложиха влизането в сила с шест месеца на Закона

...
Депутатите отложиха влизането в сила с шест месеца на Закона
Коментари Харесай

Караници в парламента за отлагането на Закона за социалните услуги

Депутатите отложиха влизането в действие с шест месеца на Закона за обществените услуги. Не мина без кавги. За отлагането бяха 149 депутати.
" Атака " изиска да се анулира Закона за обществените услуги. Според Десислав Чуколов се дават големи права на частния бранш. За него законът бил неверен. На атакиста и името на закона не му хареса. Той не желае кърпен закон.

Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация уточни, че законът би трябвало да бъде отсрочен с шест месеца, с цел да се успокои обществото.

За социалиста Кристиан Вигенин в държавното управление няма чуваемост за терзанията в обществото. Затова и се стигнало и до това приложение. Червените желаят шестте месеца, в които се отсрочва влизането в действие на Закона, да се употребяват за същинска полемика.

В този закон няма никаква теза за лишаване на деца, съобщи Хасан Адемов. Движение за права и свободи е против отлагането на влизането в действие на Закона.

1356 обществени услуги са открити в страната, по думите на Светлана Ангелова от ГЕРБ. От години била нуждата от нормативна уредба за обществените услуги. Законът за обществените услуги не е за децата и родителите, не е за фамилията, акцентира тя. Той е в поддръжка на хората, не против тях, безапелационна бе Ангелова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР