Депутатите от Възраждане скочиха срещу поредната намеса на САЩ в

...
Депутатите от Възраждане скочиха срещу поредната намеса на САЩ в
Коментари Харесай

Възраждане искат МВР и ДАНС да разследват закуска в посолството на САЩ

Депутатите от " Възраждане " скочиха против следващата интервенция на Съединени американски щати в държавните ни каузи. На брифинг в Народното събрание Костадин Костадинов подлага на критика закуската в американското посолство . Според него са получавани указания преди консултациите за сформиране на държавно управление. Американците назначавали ръководещите ни. Правителството агонизира, а Народното събрание се намира в доста мерзка обстановка , уверен е Костадинов.

От " Възраждане " желаят разпит от Министерство на вътрешните работи и ДАНС на участниците в закуската. От партията желаят да се откри тематиката на диалозите.

Костадинов се тормози от държавна измяна .
 Отзовани са 70 съветски дипломати поради връзки със службите
Отзовани са 70 съветски дипломати поради връзки със службите

Новината заяви министър председателят в оставка Кирил Петков

Той желае експулсиране на 50 дипломати от посолството на Съединени американски щати поради диспропорции с нашата задача в Съединени американски щати . Той не желае страната ни да е колония на Съединени американски щати. След като минат изборите и стартираме да управляваме, ще създадем повече, закани се Костадин Костадинов.

" Възраждане " виждат заплаха от украински сюжет и у нас и замесване на страната ни във война с Русия . Пред президента партията ще упорства за избори. На тези избори ще избираме сред мира и войната, сподели още Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР