Депутатите от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и Красен Кръстев инспектираха заедно

...
Депутатите от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и Красен Кръстев инспектираха заедно
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ и министър Цеков инспектираха пътя Мездра-Ботевград

Депутатите от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и Красен Кръстев инспектираха дружно с министър Андрей Цеков и кмета на Враца Калин Каменов строителните действия на пътя Мездра-Ботевград.

По време на инспекцията стана ясно, че компанията реализатор желае пътят в частта Мездра-Лютидол да не бъде отворен в средата на февруари, въпреки че към този момент крайният период остава този. Министър Цеков изиска от компанията реализатор цялостен разбор на дейностите, само че бе безапелационен, че би трябвало да бъде направено всичко допустимо пътят да бъде пуснат идващия месец.

Мартин Харизанов посочи, че въпреки всичко остава и разновидността този период да бъде изменен, защото техническият контрол и строителите считат, че стартиране на пътя в средата на февруари единствено би усложнило по-нататъшните строителни действия по обекта.

„ Факт е, че се работи интензивно, факт са обаче и неудобствата, и проблемите, които основават обходните направления. Факт е също по този начин, че в случай че бъде пусната въпросната права през февруари,  след месец и половина още веднъж ще бъде затворена поради продължаващия ремонт “, съобщи Харизанов.

Той е безапелационен, че ще продължава да упорства за цялостна бистрота във връзка с ремонта на пътя Мездра-Ботевград, както и ще изисква обществеността да бъде осведомена дали компанията реализатор прави качествено и в период строителните действия.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР