Депутатите от Държавната дума призоваха обществото да се обедини около

...
Депутатите от Държавната дума призоваха обществото да се обедини около
Коментари Харесай

Руските депутати зоват обществото да е зад Путин, патриарх Кирил към бунтовниците: Вразумете се!

Депутатите от Държавната дума приканиха обществото да се сплоти към президента Владимир Путин, да не вбива чеп сред бранителите на родината и обявиха, че измяната не би трябвало да остава безнаказано. Лидерът на „ Справедлива Русия “ Сергей Миронов прикани членовете и симпатизантите ѝ да се обединят към президента. Заместник-председателят на Думата Александър Бабаков от името на Думата акцентира, че „ в сложен за Русия миг всички би трябвало да застанем до главнокомандващия “.

ЛДПР също заявява поддръжката си за президента. Лидерът на либералдемократите Леонид Слуцки назова въоръжения протест изменничество и измяна и съобщи, че „ в този момент може да има единствено един избор - с народа и главнокомандващия! “

Алексей Нечаев, водач на партия „ Нов народ “, съобщи, че се „ подписва “ под думите на съветския президент.

Главата на Руската православна черква Патриарх Кирил прикани тези, които са подготвени да употребяват оръжие против своите братя, да се вразумят. Той зове за опазване на единството и поддържа напъните на президента Владимир Путин за попречване на разтърсванията.

„ Пред лицето на общата опасност би трябвало да запазим единомислието, да преодолеем обидите и персоналните упоритости. Без значение какъв брой мъчно може да бъде това от време на време. Подкрепям напъните на съветския държавен глава, ориентирани към попречване на разтърсванията в нашата страна. Аз самият се апелирам и приканвам всички епископи, духовници, монаси и миряни да се молят на Господ да резервира мира и единството, които са застрашени от апелите за безредици “, съобщи духовният лидер на Русия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР