Депутатите обсъждат актуализирането на Енергийната стратегия на страната до 2020

...
Депутатите обсъждат актуализирането на Енергийната стратегия на страната до 2020
Коментари Харесай

Халал да са патриотите на ГЕРБ, пожела Рамадан Аталай на чист български

Депутатите разискват актуализирането на Енергийната тактика на страната до 2020 година с вносител Министерският съвет.

Няма да поддържа измененията в Енергийната тактика, до момента в който не бъда уверен, че България ще печели от нейното осъществяване, тази поръчка даде водачът на НФСБ Валери Симеонов . Той нападна трите енергийни плана - " Южен поток ", АЕЦ " Белене " и Бургас-Александруполис.

Още плащаме старите сметки на едни планове , които не са били потребни за България, уточни патриотът. Той желае безапелационни доказателства, че газовият хъб ще носи изгоди за страната . Газовият хъб нямал вместилище. Това значи да си купиш автомобил без контейнер, съгласно Валери Симеонов. Според него доста по-перспективно е построяването на LNG терминал и ускоряването на изследването за рандеман на газ.

Като имат такива съдружни партьнори, на ГЕРБ не им е належащо да имат съпротива, установи Рамадан Аталай. На чист български -халал да са им , пожела депутатът от Движение за права и свободи.

Сега променяте тактиката по отношение на доставка и транзитиране на газ, продължи с офанзивите депутатът от Движение за права и свободи и попита: " Кога ще измененията тактиката, където имате да строите Белене? "

Колеги, това е последното купе на последния вагон, на последния трен , който ни дава опция по някакъв метод да се наредим да си доставим газ за България, предизвести той.

Реализирането на газов хъб " Балкан " може да стане, в случай че имаме междусистемни газови връзки, съгласно социалиста Жельо Бойчев, а с построяването на интерконектора с Гърция също сме до на никое място. " С Румъния връзката се осъществя под река Дунав, само че тя даже не е реверсивна, от другата страна няма компресорна станция - всъщност тя не ни прави нужната работа ", уточни още Бойчев.

До момента всичко, което се построи, ни заобиколи , неудовлетворен е той. а като образци уточни " Син поток ", " Турски поток ", " Набуко ". Бойчев предизвести, че реализацията на газовия хъб " Балкан " може да стане единствено, в случай че имаме междусистемни газови връзки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР