Депутатите на ГЕРБ, ДПС, Има такъв народ“ и Възраждане“ не

...
Депутатите на ГЕРБ, ДПС, Има такъв народ“ и Възраждане“ не
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Не изключвам днес да няма заседание на парламента, четири партии го провалят

Депутатите на ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ ИТН “ и „ Възраждане “ не се явиха в Народното събрание и заради липса на кворум два пъти се провали началото на постоянното съвещание. Ген. Атанас Атанасов даже предвижда, че такова няма да има през днешния ден.

„ Не знам дали да се майтапя в същото време, само че ръководещата съпротива бойкотира съвещанието на Народното събрание, тъй като упорстваха предходната седмица да бъде определен нов ръководител на Народното събрание, а през днешния ден са срещу тази точка, тъй като това щяло да нагнети публично напрежение. Така че доста е значимо да се подчертае, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и Има Такъв Народ непрестанно изясняват, че нямат съгласуваност между тях, а нито един от техните не беше вътре. Интересно по какъв начин се случи това, сподели за Нова Тв ген. Атанасов.

Не изключвам през днешния ден да няма въобще съвещание, да провалят съвещанието цялото през днешния ден, с цел да се отиде на гласуването тази вечер, а до тогава да не се случва нищо в пленарната зала. Иначе комисиите може да заседават, до момента в който няма съвещание в залата, сподели още ген. Атанас Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР