Депутатите на БСП няма да подкрепят подготвените от управляващите промени

...
Депутатите на БСП няма да подкрепят подготвените от управляващите промени
Коментари Харесай

Нинова: Депутатите на БСП няма да подкрепят промените в Конституцията

Депутатите на Българска социалистическа партия няма да поддържат квалифицираните от ръководещите промени в Конституцията, удостовери водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя напомни, че Българска социалистическа партия се опълчва както на концепцията 3-ти март повече да не бъде националният празник на България, по този начин и на планраното пренасяне на Паметника на Съветската войска. Пред сизпатизанти на Българска социалистическа партия Нинова назова настоящето държавно управление " антинародно ":  

" Към корупцията се прибави и изменничество на национални български ползи. Искам през днешния ден да ви дам гаранции, че когато се опре в Народното събрание до гласовете на Българска социалистическа партия, тъй като без тях бързата процедура за промяна на Конституцията не може да се случи, те няма да получат нито един глас на социалист-депутат ".

Социалисти от Югозападна България се събраха на обичайния събор в местността Жабокрек под Рилския манастир във връзка на годишнината от акцията на Рило-Пиринския партизански отряд.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР