Депутатите Георги Гьоков от БСП и Маноил Манев от ГЕРБ

...
Депутатите Георги Гьоков от БСП и Маноил Манев от ГЕРБ
Коментари Харесай

Депутати почти стигнаха до бой в парламента

Депутатите Георги Гьоков от Българска социалистическа партия и Маноил Манев от ГЕРБ се спречкаха на излизане от пленарната зала и бяха покрай пердах по време на оповестената отмора от 30 минути, заяви Евроком.
Поводът за свадата беше, че Манев упрекна Гьоков в кражба на досието на Спас Гърневски, който изиска изявление от парламентарната естрада. Манев се опита да попречи Георги Гьоков да излезе от пленарната зала с обвиняването, че той е взел досието на Гърневски.
 Обвинение: В Народното събрание се краде! Обвинение: В Народното събрание се краде!
Минути преди да бъде оповестена отмора, председателстващият Емил Христов прекъсна, още преди да е почнало, изявлението на Спас Гърневск...
Движение за права и свободи желаеха отмора от 30 минути, а след това депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски не съумя да открие досието си.
След почивката последва поредност от процедури по метода на водене и персонални пояснения, при които депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов се обърна към червен народен представител с думите " Ти водопроводчика, трай в този момент малко " поради имитация от място. 
Подробности
Зам.-председателят на Народното събрание разгласи, че на Гърневски му е изчезнала досието, а на него - очилата. " Какво става в тоя парламент ", разяснява Емил Христов.
 Ти водопроводчика, трай в този момент малко Ти водопроводчика, трай в този момент малко
Пореден цирк се разигра в Народното събрание след поредност от процедури по метода на водене.  Първи от опцията се възползва Антон Ку...
.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР