Депутатът от Швеция Магнус Якобсон номинира правителствата на САЩ, Сърбия

...
Депутатът от Швеция Магнус Якобсон номинира правителствата на САЩ, Сърбия
Коментари Харесай

Правителствата на САЩ, Сърбия и Косово са предложени за Нобелова награда за мир

Депутатът от Швеция Магнус Якобсон номинира държавните управления на Съединени американски щати, Сърбия и за Нобелова премия за мир за съглашението за нормализиране на икономическите връзки, подписано във Вашингтон на 4 септември. Политикът заяви това в „ Туитър “, съобщи организация Фокус.
„ Номинирах държавните управления на Съединените щати, Косово и Сърбия за Нобелова премия за мир за взаимната им работа за мир и икономическо развиване според съглашението за съдействие, подписано в Белия дом “, написа шведският народен представител.
 Европейска комисия: Преговорите сред Белград и Прищина са ориентирани към формалното признание на Косово Европейска комисия: Преговорите сред Белград и Прищина са ориентирани към формалното признание на Косово
Преговорите сред Сърбия и Косово под егидата на Европейски Съюз са ориентирани към нормализиране на връзките, формалното признание на Косово и ин...
Според портала Kosovo Online шведският народен представител в предлагането си напомня „ кървавите 90 години на предишния век “ на Балканите и е изразил удовлетворение от обстоятелството, че сега районът се развива интензивно.
На 4 септември сръбският президент Александър Вучич и министър-председателят на Косово Авдулах Хоти подписаха съглашение за нормализиране на икономическите връзки посредством посредничеството на американския президент Доналд Тръмп в Овалния кабинет на Белия дом. Според известия в медиите съглашението допуска вложения от 13 милиарда $ в взаимни планове, в това число инфраструктура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР