Депутатът от Самарския избирателен район на Държавната дума на Федералното

...
Депутатът от Самарския избирателен район на Държавната дума на Федералното
Коментари Харесай

Взрив в руската петролна рафинерия Куйбишев

Депутатът от Самарския изборен регион на Държавната дума на Федералното заседание на Русия Александър Хинштейн написа в своя акаунт в Telegram в петък, че е имало детонация в петролната рафинерия в Куйбишев , оповестява и " Украинска истина ".

Хинштейн сподели, че съгласно предварителните отчети " е сложено взривно устройство ".

Той добави, че към този момент няма информация за потърпевши и починали хора.
 Силен гърмеж в кафене в Таганрог, Ростовска област
Силен гърмеж в кафене в Таганрог, Ростовска област

Таганрог е един от огромните градове в прифронтовата съветска област

Не доста от дълго време Василий Голубев, губернатор на Ростовска област в Русия, граничеща с Украйна, разкри, че ракета е избухнала наоколо до кафене, ситуирано в центъра на пристанищния град на Азовско море.

Телеграм каналът " База ", без да посочва източниците си, оповестява, че детонацията в Самарска област е осъществена от чиновник на оборудването . Той е сложил самоделно взривно устройство в изоставената постройка на един от цеховете.

Мъжът, който работел в петролната рафинерия като електротехник , влезнал с пакет и си тръгнал без него. По предварителни данни той го е заложил в една от постройките, като самоделното взривно устройство е било с размери 20 на 40 сантиметра. Съдейки по видеозаписите от охранителните камери, служащият е напуснал финален.

По предварителни данни след детонацията мъжът се е опитал да замине за Казахстан, само че е бил арестуван на границата .

Според " База " това е 42-годишният Сергей О., родом от Украйна. Мъжът е роден в украинския град Изяслав, само че е живял и е регистриран в Тюмен (Русия).
 ФСБ задържа съветски военнослужещ,
ФСБ задържа съветски военнослужещ, " вербуван от Украйна "

Той подготвял гърмеж на транспортен съд от съветския Черноморски флот
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР