Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров (Ицо Хазарта) публикува дълъг

...
Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров (Ицо Хазарта) публикува дълъг
Коментари Харесай

След отчета на Ицо Хазарта: За шест месеца разбра, че може да работи като НПО

Депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров (Ицо Хазарта) разгласява дълъг пост във " Facebook ", в който регистрира какво е направил в последната половин година, откогато е национален представител- " пред тези, които дадоха гласа си за мен, както и пред всички останали ". След тези думи обаче следва пояснение, в което няма и дума за  парламентарна активност. " През последната половин година моята активност се състои в това да оказвам помощ за образованието на изоставени деца ", споделя Петров. Той твърди, че подарява цялата си депутатска заплата до последната стотинка за образованието на деца от центровете за настаняване от фамилен вид. Това от своя страна провокира и редица мнения във Facebook.

Ето и част от тях:

Стела Николова

Харесвам Ицо Хазарта и неговото творчество, само че считам, че работата на депутата не е да подарява заплатата си, а да работи по този начин, че никой в страната да няма потребност народен представител да му подарява своята заплата.

Владимир Огнянов

Ицо с гръбнак на медуза бил дарил всичките си приходи като депутат - към 40 000 лв., за деца от обществени домове. Голямо пъшкане и доста бравото ще чуем и прочетем по този мотив.

Едва през днешния ден разбирам, че тези, за които сме дали своят вот да бъдат наши представители в Народното събрание, имат за съществена задача да подаряват заплатите си. Защо не го е правил преди този момент не знам, очевидно за 6 месеца е схванал, че това работи - преразпределител на бюджетни средства.

Ако обществената политика му е толкоз близка, можеше да работи за политики, които да създадат, тъй че да няма потребност от дарителство. Ако съгласно него да си донор е главната част от това да си логичен народен представител, то единствено за информация - Делян Славчев Пеевски, в персонално качество, е един от най-големите донори в Р България. Политическа партия ГЕРБ е една от партиите, която е разходила най-голяма част от дотацията си за щедрост, за което през годините много рецензии, изцяло справедливо, за това са били изказвани. Дори по време на избори поддържат български реализатори, които пеят на техни предизборни концерти. Г-н Ицо с гръбнак на медуза е един от тези ползватели, дали е дарил този хонорар?

Чекай, чекай малко,

Чекай, чекай малко.

Казано почтено, всичко към Хазарта е фалшив.

Ивет Добромирова

Ицо Хазарта стана народен представител, с цел да открие, че има социална работа за извършване и да работи НПО…

Много от нас го работят това цялостен живот - с работата на ползу роду и не даваме 6 месечни доклади, тъй като по този начин сме устроени. Много го работят всеки ден и дават ежедневни доклади и отново остава тонове работа за извършване, тъй като страната липсва генерално.

А в този момент да забележим какво ще създадат за смяната на България тези, които пристигнаха на власт с обещанието, че ще я реализиран.

И не, не желая да си даряваш заплатата за децата в неравностойно състояние, пич, желая да няма потребност никой да си подарява заплатите за тези деца в България и ти си на този пост, с цел да работиш и да промениш това!

Драгомир Младенов

Ицо Хазарта направи доклад на работата си като депутат.

Основна теза във фейсбук позицията му - дарил си е заплатата на депутат, с цел да се погрижи за деца в неравностойно състояние.

Нека създадем разбор с метода на Евангелието: " Но думата ви да бъде: " да, да; не, не; а каквото е повече от това, то е от лукавия. " /Матей 5:37/

Добре ли е да се оказва помощ на хора в потребност, изключително деца

Да.

Добре ли е да се хвалиш с благотворителността си

Не.

Работата на народния представител да подарява ли е

Не.

Работата на народния представител е да приема закони, в услуга и помощ на жителите ли е

Да.

Ицо Хазарта отчел ли е законодателна активност

Не.

Свършил ли е нещо по съществото на публичната си служба Ицо Хазарта за регистрирания интервал

Не.

Ако имате още въпроси, питайте него и съвестта си.

Трудните въпроси постоянно имат елементарни отговори.

Личното ми мнение е следното: би трябвало да благодарим за това, че Христо Петров се е погрижил за децата. Те ще му благодарят.

Но истината е, че за тези шест месеца като народен представител е приключил работа тъкмо нула и не спря участията си, с цел да се посвети на законодателна активност.

Което значи, че можеше да подари и повече от 40К лв.. От главната си активност.

Заключвам, че това е спешен PR поради показания междинен пръст.

И въпреки всичко се веселя за децата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР