Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Манол Пейков и

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Манол Пейков и
Коментари Харесай

Манол Пейков към Костадин Костадинов: Винаги мога да ви нарека Коцето Късопишков

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Манол Пейков и водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов си размениха обидни реплики от парламентарната естрада. Повод за това бе следващото изявление на Костадинов, в което той назова Демократична България " Доносническа България ".

Ето какво сподели Пейков:

" Обръщениетo ми е към -г-н Костадинов и сътрудниците от " Възраждане ". Нееднократно употребяват термини като " Доносническа България " и Коалиция " Сорос донос ". Не е цивилизовано да си приказваме по този метод. Вие се пробвате да възстановявате един език, който е недопустим.

Вие разчитате на това, че ние се държим цивилизовано и почтително към вас. Имайте поради, че ние също имаме богато въображение. Винаги мога да ви назова " Коцето Късопишков ", имам поради човек, който написа с къси букви. Запомнете, че за всеки идващ път, когато вие употребявате сходни, думи ние ще използваме същите против вас ".

Формално Пейков наруши правилника, защото взе имитация към друго изявление, а се обърна към Костадинов.

Ето какво отговори Костадинов, обръщайки се към ръководителя на Народното събрание:

" Няма по какъв начин някакви сбъркани хора да ме уязват. Не бива да допускате простащината на " Доносническа България " да надвива. Просташки изявления от един тъпанар, от един характерен клеветник.

Когато видите представители на утайаката на българската политика, " Доносническа България ", да се пробват да задават дебелашки звук, направете нужното да изхвърлите тази наслойка от Народното събрание, тъй като другояче ще изхвърлим утайката ние. И няма изобщо да се колебаем идващия път. Разбрахте ли ме? "

Към края на изявлението си Костадинов, очевидно раздразнителен, силно увеличи звук.

За да успокой пристрастеностите шефът на Народното събрание Росен Желязков даде отмора.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР