Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Ивайло Мирчев заяви

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Ивайло Мирчев заяви
Коментари Харесай

Мирчев за предложената подкрепа от "Възраждане": Не сме булка на мегдана, за да си избираме момък

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Мирчев съобщи пред " Нова телевизия ", че обединението ще организира диалози с всички парламентарно показани партии, с цел да търси поддръжка за конституционните промени. Той акцентира, че задачата е да се събере поддръжката на 180 депутати. За да има действителен късмет това да се случи, политическата мощ няма желание да приключи диалозите си с нито една от другите партии.

Повод за коментара му стана вчерашния апел на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, който изиска " Продължаваме промяната - Демократична България " да премисли диалозите за конституционни промени с Движение за права и свободи и вместо това да избра неговата партия.

" Ние не сме младоженка на площада, с цел да си избираме момък. Ако не получим поддръжка за най-хубавите, съгласно нас, промени, ще отидем при хората на площада и ще кажем, че не се получи ", сподели Мирчев.

Той посочи, че " Продължаваме промяната - Демократична България " може да се отдръпна от правенето на конституционните промени, в случай че те не са качествено направени. Допусна, че може даже да внесат напълно техни оферти. В последните дни в Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, който е част от комисията, занимаваща се измененията в Конституцията, на няколко пъти сподели, че ще се изготви общо предложение по концепциите на Движение за права и свободи, които той е писал, и тези на другите партии.
Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР