Депутатът от ПП призова управата на града да се въздържи

...
Депутатът от ПП призова управата на града да се въздържи
Коментари Харесай

Рена Стефанова заподозря корупционна сделка за Летище Русе

Депутатът от Политическа партия прикани управата на града да се въздържи от до края на мандата си от безплатни покупко-продажби

Ето какво написа Стефанова до русенци във Facebook:

Уважаеми русенци,

В утрешния ден е планувана сесия на Общински съвет Русе, в чийто дневен ред като изключителна точка ще бъде импортиран план за решение, по силата на което Община Русе да учреди БЕЗВЪЗМЕЗДНО право на прилагане върху терена на Летище Русе на частно комерсиално сдружение, учредено точно за тази цел- " Еърпорт Русе " ООД с ЕИК 207216344.

След като предходната година, кметът Милков отхвърли да трансферира собствеността на летището на страната, която да го възвърне и провежда осъществяването на полети, посредством държавния летищен оператор, като твърдеше, че той няма да даде летището на русенци на страната, в този момент е подготвен да даде безплатно използването му за период от 10 години на частно сдружение, без никакъв ангажимент против това!!!!

Единственият въпрос, който поражда у мен при тези обстоятелства е: " Какъв е размерът на уговореното корупционно заплащане? "

Призовавам Кмета и Председателя на Общинския съвет да се въздържат в края на мандата си от дейности, с които поемат дълготрайни задължения за Община Русе, изключително, в случай че се отнася до безплатни покупко-продажби!

Впрочем, в същия дневен ред е решението за вдишване на дълг от Общината за ремонт на улиците след ВИК плана, които улици щяха да бъдат ремонтирани с плануваните за това средства от държавното управление на Продължаваме промяната, в случай че общинската администрация и в частност кметът Милков си бяха свършили работата, като дават желаните документи.

Пълната административна беззащитност, съчетана със противоречиви практики на внасяне на оферти в последния миг без публично разискване водят до това, което виждаме като резултат в родния ни град!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР