Депутатът от ПП-ДБ Надежда Йорданова разкритикува изказването за зърнопроизводителите на

...
Депутатът от ПП-ДБ Надежда Йорданова разкритикува изказването за зърнопроизводителите на
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Трябва да покажем солидарност към Украйна

Депутатът от ПП-ДБ Надежда Йорданова разкритикува изявлението за зърнопроизводителите на премиера Николай Денков, че “няма да договаря с терористи ”.

„ Без разговор ние не може да реализираме прогрес. Лично аз мисля, че сходни тежки избрания би трябвало да бъдат изключени от езика на един политик, изключително когато има спорни ползи ”, сподели пред Нова тв Йорданова.

Надежда Йорданова прикани за взаимност към Украйна. 

„ Изслушах доста деликатно дебата в пленарна зала. От една страна, българският производител не може да бъде оставен безсилен. От друга страна, конкуренцията би трябвало да бъде обезпечена на задоволително високо равнище, тъй като модерният свят демонстрира, че тя е най-хубавият регулатор на каквито и да е връзки. Трябва да покажем взаимност към Украйна ”, сподели още Йорданова.

Относно мигрантския напън, Йорданова съобщи, че сега ясно се вижда усилването на потенциала на страната, с цел да реагира на протичащото се.

„ Според мен би трябвало да се направи още, с цел да не се стига до обстановки, където огромни групи от мигранти да бъдат намирани в сърцевината на страната или пък по автомагистралите. Така, че работата следва. Местата за настаняване на мигранти би трябвало да подобрят потенциала си, с цел да може от една страна да отговорим на засиления напън и от друга да осигурим едни естествени хуманни условия за живот на тези хора ”, разяснява някогашният правосъден министър.

Йорданова е на мнение, че би трябвало да има промяна в службите, грижещи се за сигурността на България.

За влизането ни в Шенген Йорданова разяснява:

„ Предстои да забележим дали ще влезем в пространството до края на годината. Трябва да убедим сътрудниците си, че напредваме ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР