Депутатът от "Обединени патриоти" Юлиан Ангелов коментира горещата тема с

...
Депутатът от "Обединени патриоти" Юлиан Ангелов коментира горещата тема с
Коментари Харесай

Патриотите: Турция няма да пази небето ни!

Депутатът от "Обединени патриоти " Юлиан Ангелов разяснява горещата тематика с модернизирането на българската войска в "България заран ".

Официалното опровергаване на министъра на защитата е, че турски самолети няма да охраняват въздушната ни територия, а ще бъдат провеждани взаимни военни задачи.

"Свикнали сме последните дни на офанзиви към министър Каракачанов. Определени кръгове от хора търсят във всяко решение проблеми и опити за операция. Някои външнополитически и вътрешнополитически кръгове нямат интерес България да има военна мощ. Това, което прави министър Каракачанов, е да пази българските ползи ", съобщи Ангелов.

Той посочи още, че Министерство на вътрешните работи охранява въздушното пространство на България, като имаме и други контракти с Италия и Турция за трансгранични интервенции, само че Турция не охранява въздушното пространство на България.

"Българите сме чувствителни към Турция поради 500-годишното иго. Чувстваме опасност към южната ни съседка, само че министър Каракачанов пази ползите на България. Председателят на Политическа партия "Възраждане " преди време беше при нас и се е клел в нас ", сподели Ангелов във връзка вчерашните рецензии на Костадин Костадинов.

Депутатът изрази вяра ГЕРБ да отбрани позицията, че българската войска би трябвало да бъде осъвременена.

"Вижда се, че има задкулисие и се надяваме то да не е другарски огън ", добави той пред Bulgaria ON AIR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР